E  van.ameijden.consult@gmail.com  
© 2021 Van Ameijden Consult
Disclaimer
Richard van Ameijden MA BSW
HOME                 DIENSTEN                 FIETSEN                 ALGEMEEN                 CONTACT
Richard van Ameijden
allround, betrokken, openminded, waardengericht

Advies & Clinics

 

Ik lever advies op maat voor individuele fietsers, groepen, verenigingen, organisaties en bedrijven die b.v. een fietsreis in het buitenland willen maken. Het advies kan gaan over het land, de regio, een berggebied, de beklimmingen, de opbouw van een reis, een routeboek of de periode waarin de fietsvakantie, -week of -reis moet plaatsvinden. Ook de wijze van voorbereiding kan onderdeel uitmaken van een advies, zoals training, voeding, materiaal of wijze van vervoer.

 

Indien er tijd en ruimte is, kan ik gekoppeld aan een lezing ook een fietsclinic verzorgen waar het accent op het klimmen (en/of dalen) zal liggen.

De fietsclinics vinden meestal plaats vanuit Arnhem, op en rond de Posbank en het wijdere gebied van de Veluwezoom. Vaker gebruikte ik als locatie Zuid-Limburg / de Voerstreek of een vertrekplaats in de Ardennen (op verzoek Remouchamps en Stavelot).

 

Vanaf 2018 verzorg ik klimclinics in Zuid-Limburg. Geassisteerd door trainer/coach Gijs Brouwer en eliterenster Kirsten Peetoom worden voor sportieve fietsers die zich voorbereiden op cyclo’s, klimtochten voor goede doelen of een (fiets)vakantie in de bergen interessante klimroutes gekoppeld aan korte, gerichte presentaties over klimmen, training, voeding en/of andere voorbereiding. E.e.a. vindt plaats op basis van een individueel intake- en aanmeldingsformulier. Meer informatie? Zie contact.

Deelnemers aan clinics of trainingsdagen richten zich o.a. Op: Marmotte, The Ride (Bikegear, Dolomieten, Pyreneeën), Maratona, Haute Route, Tour du ALS, Ötztaler Radmarathon, Alpe d’HuZes, La Claudy, Tour for Life, AGR, Tour de Kika, Transpyreneeën, LBL, l’Etap du Tour, Energy4All, Alpenbrevet, etc.

Lezingen.

FIETSEN

Advies & Clinics.
Publicaties.
Samenwerking.