E  van.ameijden.consult@gmail.com  
© 2021 Van Ameijden Consult
Disclaimer
Richard van Ameijden MA BSW
HOME                 DIENSTEN                 FIETSEN                 ALGEMEEN                 CONTACT
Richard van Ameijden
allround, betrokken, openminded, waardengericht
Consultancy.

DIENSTEN

Coaching.
Management.
Mediation.

Management

 

Tijdelijke inzet van een manager kan nodig zijn door het verleggen van de koers van of binnen de organisatie, het ontwikkelen en uitvoeren van een specifieke taakstelling of het overbruggen van een periode wegens uitval van een manager door vertrek, ziekte, reorganisatie of disfunctioneren. Mijn jarenlange werkervaring als eindverantwoordelijke, coach en mediator zijn bouwstenen voor sturing op draagvlak en resultaat.

 

Naast het vervullen van managementfuncties word ik geregeld ingeschakeld als extern begeleider van werkconferenties van managementteams. De ontwikkeling van de visie, missie, strategie of het uitkristalliseren van een werkproces zijn voorbeelden van onderwerpen, die centraal en intensief behandeld worden tijdens een eenmalige of een serie ontwikkel- en/of werkbijeenkomsten.

 

 

Opdrachtgevers

De afgelopen 20 jaar voerde ik verschillende managementopdrachten uit binnen o.a. het bedrijfsleven (interim directie adviesbureau, staffunctie energiesector), hoger onderwijs (interim directie hogeschool) en gemeentelijke overheden.